Skip to main content

Goede keu's!

Het verhaal van Siegard Wijkstra

Wijkstra Biljarts is ontstaan vanuit mijn passie voor biljarts en meubels maken. Deze passie ziet u terug in de persoonlijke benadering en grote toewijding.

Lees het verhaal
Het verhaal achter Wijkstra Biljarts

Een passie voor biljarts, persoonlijke benadering en grote toewijding.

Siegard Wijkstra is al op 18 jarige leeftijd begonnen met een opleiding tot meubelmaker en kwam al snel terecht bij de bekende biljartfabriek Bierling de Schepper in Groningen, die 25 jaar succesvol gerund werd door Hans Dijkstra.

Hier leerde hij het vak Biljartmaker en ronde ondertussen zijn meubelmakersopleiding af. Na 17 jaar, heeft hij de fijne kneepjes van het vak onder de knie en heeft hij het besluit genomen om vanaf juli 2015 verder te gaan als zelfstandig biljartmaker.

De combinatie van biljarts bouwen, reviseren en onderhouden zorgt ervoor dat Siegard een allround specialist is op het gebied van biljarts en alles wat daar bij komt kijken. Omdat hij bij veel klanten bekend staat als een kundig vakman, hebben verschillende lokaliteiten het onderhoud al aan hem toevertrouwd. Naast het leggen van biljartlakens, is ook het leggen van pool/snookerlakens een veel voorkomende bezigheid, wat een andere techniek vereist.

Het vervaardigen van nieuwe biljarts behoort ook zeker tot de mogelijkheden en deze nieuwe tafels kunnen volledig naar eigen wens ontworpen worden.