Skip to main content

Voor dat er een einde kwam aan 130 jaar biljarthistorie was Siegard Wijkstra werkzaam bij Bierling – de Schepper. Wat ruwweg zo’n 5 jaar geleden nog de grootste van het Noord-Nederland was.

Siegard Wijkstra was destijds één van de 7 werknemers met een passie voor op maat gemaakte biljart-tafels. Siegard geeft aan er altijd met veel plezier gewerkt te hebben en vind het betreurenswaardig dat Bierling – de Schepper zijn deuren heeft moeten sluiten. Het vakmanschap en de enorme passie voor biljart hield Siegard op de been en zet daarom opnieuw koers binnen zijn eigen bedrijf; “Timmerbedrijf/Meubelmakerij Siegard Wijkstra”. Te vinden in zijn loods aan de Verbindingsweg 38 te Bedum.

Als eerbetoon en plek om oude klanten op te vangen hoopt Siegard via deze website Bierling – de Schepper alsnog een plek te geven aan 130 jaar historie.

Siegard Wijkstra

Leave a Reply